Ohje Nettikassaan kirjautumiseen

Nettikassan käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jos olet SuPer-liiton jäsen. Jos olet Kirkon alat ry:n tai kassan yksilöjäsen olet saanut käyttäjätunnuksen liittyessäsi työttömyyskassan.

Käyttäjätunnus

Nettikassaan kirjaudutaan henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla (kts. kuva alapuolella)

Nettikassan käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jos olet SuPer liiton jäsen. Kirkon alat ry:n jäsenille käyttäjätunnus on lähetetty Super työttömyyskassaan liittymisilmoituksen mukana, samoin Super työttömyyskassan yksilöjäsenille.

SuPerin jäsenet löytävät jäsennumeronsa myös Jäsenkortista tai SuPer-lehden osoitekentästä (lehden takasivulla) nimen perästä. Jos et ole saanut jäsennumeroa ja olet SuPer-liiton jäsen, ota yhteys SuPer liiton jäsenyksikkään.

Jos olet Kirkon alat ry:n jäsen tai Super työttömyyskassan yksilöjäsen ota yhteys työttömyyskassan Palaute-lomakkeen kautta tai soittamalla puhelinpalveluun. Laita Palaute-lomakkeeseen Koko nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja koti osoitteesi.

Salasana

Salasana on ensimmäisellä kerralla henkilötunnuksesi välimerkillä ja ISOLLA kirjaimelle (esim. 010101-010A).

Jos olet kirjautunut SuPer-liiton sähköisiin palveluihin on salasanasi sama kuin SuPer-liiton sähköisissä palveluissa

Jos olet unohtanut salasanasi tai salasnaasi ei hyväksytä, voit tilata uuden salasanan kirjautumissivun keskellä olevasta linkistä: Unohtuiko salasana? (ympyröity punaisella kuvassa).

Työttömyyskassassa ei voida vaihtaa jäsenen salasanaa, vaan salasana tulee tilata itse. Tilattua salasanaa ei voi itse muuttaa muualta kuin Superliiton jäsensivujen kautta.

Jos salasanan vaihto ei onnistu, ja olet SuPer-liiton jäsen, ota yhteys SuPer-liiton jäsenyksikköön. Jos olet Kirkon alat ry:n jäsen tai Super työttömyyskassan jäsen ota yhteyttä Palaute-lomakkeelle. Kirjoita Palaute-lomakkeeseen koko nimesi, jäsennumerosi, puhellinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kotiosoitteesi.