Ajankohtaista

20.06.2019 | Yleistä

Hakemusten käsittely kesän aikana

Kesä on työttömyyskassassa kiireistä aikaa, koska ansiopäivärahan hakijoiden määrä kasvaa kesäisin. Hakemukset otetaan käsittelyyn saapumisjärjestyksessä, ja voit seurata hakemusten käsittelytilannetta kotisivuillamme. Hakemus käydään liitteineen läpi sitten, kun se tulee käsittelyvuoroon. Mikäli hakemuksesta puuttuu tietoja, on työttömyyskassa sinuun yhteydessä. Koska työttömyyskassan käsittelijät vastaavat myös viesteihin, pyydämme välttämään yhteydenottoja liittyen käsittelytilanteeseen tai maksupäivään. Hakemusten käsittelytilanteen voi tarkistaa kotisivuiltamme viikoittain päivitettävästä uutisesta. https://www.supertk.fi/etuudet/ansiopaivaraha/ajankohtaista/hakemusten-kasittelytilanne/

10.01.2019 | Yleistä

Ennakonpidätys työttömyyskassan maksamista etuuksista

Ansiopäiväraha, vuorottelukorvaus ja liikkuvuusavustus ovat ennakonpidätyksen alaista tuloa.

07.01.2019 | Yleistä

Puhelinpalvelun aukioloajat

Työttömyyskassan puhelinpalvelu on auki maanantaina klo 9-13, keskiviikkona klo 12-15 sekä perjantaina klo 9-13.

01.01.2019 | Yleistä

Tulorekisteri tulee työttömyyskassojen käyttöön vuonna 2020

Palkkatietoja aletaan viedä tulorekisteriin 1.1.2019 lähtien. Työttömyyskassat eivät kuitenkaan saa tulorekisteristä tietoja vielä vuoteen. Ansiopäiväraha voidaan laskea tulorekisterin tietojen pohjalta aikaisintaan 1.1.2020.

28.08.2018 | Yleistä

Nettikassaan kirjautuminen on muuttunut

Nettikassaan kirjautuminen SuPer-liiton ja Super työttömyyskassan jäsenien osalta on muuttuu ja ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä palveluun pitää rekisteröityä.
Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenien ja Super työttömyyskassan suorien jäsenien kirjautuminen säilyy ennallaan.
Lue lisää: Ohje Nettikassaan rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen