Ohje Nettikassaan rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen

Nettikassaan kirjautuminen SuPer-liiton ja Super työttömyyskassan jäsenien osalta muuttui 28.8.2018 ja ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä pitää palveluun rekisteröityä.
Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenien ja Super työttömyyskassan suorien jäsenien kirjautuminen säilyy ennallaan.

Alla oleva ohje on tarkoitettu vain niille Super työttömyyskassan jäsenille, jotka ovat jäseninä myös SuPerin ammattiliitossa. Kirjautuminen säilyy ennallaan niiden Super työttömyyskassan jäsenten osalta, jotka ovat Kirkon alat ry:n jäseniä tai työttömyyskassan yksilöjäseniä. Jos olet Kirkon alat ry:n jäsen tai työttömyyskassan yksilöjäsen, siirry suoraan alempana olevaan valintaan Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenet tai Super työttömyyskassan yksilöjäsenet.

Huom! Jos olet jo tehnyt rekisteröinnin, SuPer-liiton sivuilla, rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä uudelleen.

SuPer-liiton ja Super työttömyyskassan jäsenien rekisteröitymisohje

Rekisteröityminen tapahtuu SuPer-liiton sivuilla: https://www.superliitto.fi/super-info/kirjautuminen-oma-super-palveluun/rekisteroitymisohje-superin-uusiin-verkkopalveluihin/

Kun olet rekisteröitynyt pääset kirjautumaan tuttuun tapaan Nettikassaan osoitteessa: https://nettikassa.supertk.fi

Nettikassaan kirjautuminen on jatkossa kaksi vaiheinen, jossa ensimmäisessä vaiheessa kirjoitetaan Käyttäjätunnus (kts. kuva 1), eli jäsennumero, ja klikataan Seuraava  ja toisessa vaiheessa Käyttäjätunnus ja Salasana (kuva 2) ja klikataan Kirjaudu.

kuva 1

kuva 2

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenet, sekä Super työttömyyskassan yksilöjäsenet

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenet kirjautuvat palveluun kuten ennen. Ainoa muutos on, että kirjautuminen on kaksivaiheinen, ensimmäisessä vaiheessa kirjoitetataan Käyttäjätunnus Käyttäjätunnus kenttään ja vasta toisessa vaiheessa Käyttäjätunnus ja Salasana.

Nettikassaan kirjaudutaan osoitteessa: https://nettikassa.supertk.fi

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenen ja Super työttömyyskassan ns. suoran jäsenen ensimmäinen kirjauminen

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenet ja Super työttömyyskassan jäsenet ovat saaneet Nettikassan käyttäjätunnuksen liittymisen yhteydessä (erillinen kirje Super työttömyyskassasta). Kirkon alat ry:n jäsenien Nettikassan käyttäjätunnus ei siis ole sama kuin Kirkon alat ry:n jäsennumero.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on henkilötunnus välimerkin kanssa ja jos viimeinen merkki on kirjain, se ISOLLA. Voit myös tilata myös uuden salasanan, kirjautumissivun linkin Unohtuiko salasana? kautta.

Jos et ole saanut Nettikassan käyttäjätunnusta, tai sinulla ei ole sitä enää talellla, voit tiedustella käyttäjätunnusta ottamalla yhteyttä Super työttömyyskassaan.

Sivu luotu 27.8.2018