Siirry sisältöön

SuPerTk - turvana elämäsi muutoksissa

SuPerTk - turvana elämäsi muutoksissa.

Huolehdimme sinustajoka huolehdit muista.

Käsittelytilanne

19.10.2022  | saapuneet ensihakemukset

19.10.2022 | saapuneet jatkohakemukset

19.10.2022 | saapuneet soviteltavat jatkohakemukset

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli hakemusta käsittelyyn otettaessa havaitaan puutteita, käsittelijä ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestillä, Nettikassan viestitoiminnon kautta tai kirjeitse. 

Päivitetty 19.10.2022

Ajankohtaista

Jäätkö työttömäksi kesällä?

10.06.2024

Tässä toimintaohjeet, jos jäät työttömäksi, sinut lomautetaan tai työsopimuksessasi on sovittu työnteon keskeytyksestä loman ajaksi.

Nettikassa

Sähköinen asiointi

Pystyt lähettämään kaikki hakemukset ja liitteet kassalle Nettikassan kautta. Nettikassa on nopein ja turvallisin tapa lähettää kassalle hakemukset ja liitteet.

Ansiopäiväraha

Työttömyyskassa maksaa osittain tai kokonaan työttömille jäsenilleen ansiosidonnaista päivärahaa

Liikkuvuusavustus

Jos kokoaikaisen työsi päivittäinen työmatka kestää yli kolme tuntia, tai osa-aikatyön työmatka kestää yli kaksi tuntia päivässä, voit olla oikeutettu liikkuvuusavustukseen.

Vuorotteluvapaa

Jos haluat hetkeksi irti arjesta, vetää henkeä ja lomailla, sovi työnantajasi kanssa vuorotteluvapaasta ja hae ansioihisi perustuvaa vuorottelukorvausta.

Työttömyyskassan jäsenyys

Super työttömyyskassan jäsenyyden avulla turvaat toimeentulosi työttömyyden tai lomautuksen osuessa kohdalle. Voit olla kassan yksilöjäsen tai kuulua kassaan ammattiliiton kautta. Yksilöjäsenyyden jäsenmaksu on 84 € vuodessa (vuonna 2024 ja 2023).

Jäsenyys

Lakimuutokset 2024

Suomen hallituksen suunnittelemat lakimuutokset tuovat isoja muutoksia työttömyysturvaan ja ne tulevat vaikuttamaan jokaiseen, joka saa työttömyyspäivärahaa. Työttömyysturvan lakimuutokset tulevat asteittain voimaan vuonna 2024. Hallitusohjelmassa sovitut uudistukset ja leikkaukset eivät ole siis vielä voimassa.

Lakimuutokset