Siirry sisältöön

Jos aloitat kokoaikatyön tai osa-aikatyön lähetä kassalle työsopimus hakemuksen liitteenä.

SuPerTk - turvana elämäsi muutoksissa

SuPerTk - turvana elämäsi muutoksissa.

Huolehdimme sinustajoka huolehdit muista.

Käsittelytilanne

08.03.2022 | saapuneet ensihakemukset

14.03.2022 | saapuneet jatkohakemukset

05.03.2022 | saapuneet soviteltavat jatkohakemukset

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli hakemusta käsittelyyn otettaessa havaitaan puutteita, käsittelijä ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestillä, Nettikassan viestitoiminnon kautta tai kirjeitse. Huomioi, että kassa ei anna puhelin- tai viestipalvelussa arviota siitä, milloin hakemus käsitellään.

Päivitetty 22.03.2022

Ajankohtaista

Korotus ansiopäivärahan määrään

08.07.2022

Ansioturvaan tehdään indeksikorotus elokuusta alkaen nopeasti kasvaneiden elinkustannusten takia. Tämä nostaa ansiopäivärahan määrää ja lapsikorotuksia.

Nettikassa

Sähköinen asiointi

Pystyt lähettämään kaikki hakemukset ja liitteet kassalle Nettikassan kautta. Nettikassa on nopein ja turvallisin reitti lähettää kassalle hakemukset ja liitteet.

Ansiopäiväraha

Työttömyyskassa maksaa osittain tai kokonaan työttömille jäsenilleen ansiosidonnaista päivärahaa

Liikkuvuusavustus

Jos kokoaikaisen työsi päivittäinen työmatka kestää yli kolme tuntia, tai osa-aikatyön työmatka kestää yli kaksi tuntia päivässä, voit olla oikeutettu liikkuvuusavustukseen.

Vuorotteluvapaa

Jos haluat hetkeksi irti arjesta, vetää henkeä ja lomailla, sovi työnantajasi kanssa vuorotteluvapaasta ja hae ansioihisi perustuvaa vuorottelukorvausta.

Jäätkö kesällä työttömäksi?

Kun jäät työttömäksi, sinut lomautetaan tai työsopimuksessa on sovittu loma-aikojen keskeytyksestä toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Ohjeet kesäajan työttömyyteen

Ohje Nettikassaan

Nettikassan kautta voit helposti lähettää ansiopäivärahahakemukset ja liitteet työttömyyskassalle. Nettikassan kautta voit myös laittaa viestejä käsittelijöille ja seurata oman hakemuksesi käsittelyn etenemistä.

Nettikassa